ANTWERPEN, 3 november 2016 – Een doorschijnend gedeelte, een knop aan de zijkant en een klikgeluid; dat zijn de drie kenmerken die de BIC® M10® pen tot een icoon maken. Sinds 1956 is de pen een favoriet geweest van zowel jong als oud. Om de 60ste verjaardag van de M10® te vieren, zal BIC gedurende 2 weken een speciale pop-up winkel openen in Antwerpen. In deze winkel kan u verrassende gadgets kopen in ruil voor zelf getekend geld.

 

Een icoon onder de schrijfwaren

Sinds de BIC® M10® klikpen in 1956 werd gelanceerd kan hij rekenen op een brede groep van trouwe aanhangers. Dankzij de combinatie van design en schrijfcomfort, is de pen uitgegroeid tot de favoriete* balpen in België. In België alleen worden elk jaar 10 miljoen M10® klikpennen verkocht. Ter ere van zijn 60ste verjaardag, geeft BIC® de speciale editie M10® Shine uit, een M10® in een glanzend zilveren of gouden jasje.

 

Aanvaard: zelf getekend geld

Om de 60ste verjaardag van de M10® klikpen te vieren, zal BIC een exclusieve pop-up winkel openen in Antwerpen. Deze pop-up winkel zal een prominente plaats bieden aan alle BIC schrijfwaren. Net zoals een vers stukje papier, wordt het interieur van de winkel helemaal wit met kleurtinten in de vorm van vintage advertenties om de verschillende BIC® producten door de jaren heen voor te stellen. Bezoekers zullen niet alleen de klassieke M10® pennen en meer kunnen testen, maar er zullen ook diverse leuke items te koop aangeboden worden in de winkel. Echter, de items zullen niet gekocht kunnen worden met het geld uit je portemonnee. Alle bezoekers kunnen hun eigen BIC® geld tekenen in de winkel.Met behulp van BIC® balpennen, kleurpotloden of stiften en blanco BIC® geld kan iedereen zijn favoriete object in de winkel kopen, zoals een boombox, Chinese lampionnen of een gigantisch schaakspel.Om de bezoekers te inspireren en hun creativiteit te stimuleren kunnen de bezoekers rekenen op hulp van enkele beroemde Belgische kunstenaars zoals Bart Van Dijck, Eva Cardon, Frodo De Decker, Jochem Van Gool en Kim Duchateau. Hun tekeningen zullen tentoongesteld worden in de winkel.

 

Niet alleen de BIC® M10®

BIC® is meer dan de M10® balpen. BIC® biedt een brede verscheidenheid aan papier- en schrijfwaren die voor iedereen toegankelijk zijn. De verschillende producten die BIC® biedt zullen ook in de winkel worden tentoongesteld, hun rijke verscheidenheid en de geschiedenis van de producten maakt van BIC® het universele merk dat het vandaag is. Een van de fundamentele waarden van BIC® is om kwaliteitsproducten aan te bieden tegen een betaalbare prijs, wat het makkelijk maakt voor iedereen om BIC® producten te gebruiken en te ervaren. Met deze waarde in het achterhoofd, zal de BIC® winkel in Antwerpen ook iedereen de kans geven om verschillende items te kopen, tegen een betaalbare prijs, met behulp van zelf getekend geld.

 

Praktische informatie

De pop-up store is gevestigd in de Kloosterstraat 22 in Antwerpen, van 3 december tot 11 december.

BIC® pop-up store – Kloosterstraat 22
3-11 december openingstijden 10 tot 18 uur.

 

De gouden en zilveren M10® pennen zijn reeds beschikbaar in de Belgische winkels voor een aanbevolen prijs van 3,49 € voor een verpakking van 3 (2 gouden M10®’s met blauwe inkt en 1 zilveren M10® met zwarte inkt).

 

bic-4 bicm10

 

 

Voor meer informatie: www.bicworld.com