Testimonials

Beste leden, indien u uw ervaring wil delen, met anderen, stuur dan uw getuigenis (liefst met foto) door naar sma@sma-belgium.be.


“Ik ben sinds jaren lid van SMA. Wat mij enorm aanspreekt, is de verscheidenheid aan sprekers en onderwerpen, die op een jaar de revue passeren. Zo komen diverse belangrijke topics binnen het Sales Management gebeuren aan bod. Verder geniet ik telkens ook van de verzorgde netwerkingreceptie, waar je als lid de mogelijkheid hebt om over de presentatie, maar ook andere actuele thema’s van gedachten te wisselen met Sales-collega’s van andere bedrijven.”
Thierry Letor
Sales Director Galler
SMA is voor mezelf een interessant network platform met spelers uit verschillende activiteitssectoren zoals food, retail, doe-het-zelf en diensten. Het is net die mix van sectoren en ervaring dat de maandelijkse SMA meeting een event is waar ik met plezier naar uitkijk.
Philippe Halsberghe
Sales & Marketing Director Vandeputte Safety International, lid sinds 2010.
SMA heeft zich op een kwarteeuw tijd niet enkel gepositioneerd als hét kennis- en netwerkplatform dat maand na maand er in slaagt om gemiddeld 75 professionals samen te brengen; maar vooral om hun persoonlijke en professionele kennis te verruimen. Ik ben er best wel trots op om er een actief lid van te zijn.
Paul Bonne
Sales Director Henkel Benelux
"Ondertussen ben ik reeds 20 jaar lang lid van SMA, met slechts een kleine onderbreking tussenin. SMA biedt een uitstekende gelegenheid om een uitgebreid netwerk uit te bouwen en achteraf, met goede catering, te blijven napraten, ondanks de rit naar het verre West Vlaanderen die ik dan nog voor de boeg heb. De sprekers en hun topics zijn voldoende divers. Het blijft volgens mij een grote uitdaging om ze interessant en actueel te houden, maar daar slaagt SMA zeker in"
Danny Dewaele
Sales Manager Meli
"SMA is voor mij reeds meer dan 10 jaar een moment om naar uit te kijken: met thema's en sprekers om iets van op te steken of om jezelf of je bedrijf in vraag te stellen. Verder zijn er de mondiale sprekers en mondiale thema's, het gevarieerd publiek afkomstig uit diverse sectoren; kortom de ideale gelegenheid om te netwerken en nieuwe mensen te ontmoeten."
Marc Brams
Sales Director Damhert Nutrition