Upcoming Event

NEW WEBSITE COMING SOON INCLUDING THE PROGRAMME FOR 2021

SMA Knowledge Center

Al de kennis van SMA gebundeld op één plaats.

Quote

"Experience is simply the name you give your failures" - Oscar Wilde

Testimonials

SMA heeft zich op een kwarteeuw tijd niet enkel gepositioneerd als hét kennis- en netwerkplatform dat maand na maand er in slaagt om gemiddeld 75 professionals samen te brengen; maar vooral om hun persoonlijke en professionele kennis te verruimen. Ik ben er best wel trots op om er een actief lid van te zijn.
Paul Bonne
Sales Director Henkel Benelux
SMA is voor mezelf een interessant network platform met spelers uit verschillende activiteitssectoren zoals food, retail, doe-het-zelf en diensten. Het is net die mix van sectoren en ervaring dat de maandelijkse SMA meeting een event is waar ik met plezier naar uitkijk.
Philippe Halsberghe
Sales & Marketing Director Vandeputte Safety International, lid sinds 2010
“Ik ben sinds jaren lid van SMA. Wat mij enorm aanspreekt, is de verscheidenheid aan sprekers en onderwerpen, die op een jaar de revue passeren. Zo komen diverse belangrijke topics binnen het Sales Management gebeuren aan bod. Verder geniet ik telkens ook van de verzorgde netwerkingreceptie, waar je als lid de mogelijkheid hebt om over de presentatie, maar ook andere actuele thema’s van gedachten te wisselen met Sales-collega’s van andere bedrijven.”
Thierry Letor
Managing Director BLUE PEPPER

Upcoming Events

  • Geen evenementen

Our Partners

DeDuCo e-CRM Software Solutions
4P SQUARE
All Fields
Worldbridge Partners
UBA Belgium
Trends
Salons de Romree