Terug

Nieuwe administratieve verantwoordelijke: Manon Bossu

1 jaar geleden

Nieuwe administratieve verantwoordelijke: Manon Bossu écrit par Pascal Libyn

Door Pascal Libyn

Welkom Manon Bossu!

Sinds oktober 2022 is Manon het nieuwe administratieve en communicatieve gezicht van SMA. 

Wat moeten we weten over Manon?

Manon Bossu  startte in marketing communicatie maar door haar stage bij het communicatiebureau ‘LDV United’ te Antwerpen, werd zij gebeten door de grafische wereld. Zij studeerde verder als grafisch ontwerpster en begon haar eerste job in een drukkerij waar ze met allerlei materialen in aanraking kwam die beelden vorm geven. Het was tijdens haar carrière bij The iC Group (self-adhesive products specialist in EMEA - Aalter) dat zij haar vaardigheden als project manager in grafische projecten en communicatie volledig ontplooide. Om nog een stap dichterbij design te komen, besloot Manon een nieuw avontuur te beginnen bij Mojo waarbij zij de marketing activiteiten van begin tot einde zal opvolgen en uitvoeren. Met haar creatieve en communicatieve talenten zal zij mee bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van verschillende klanten: Mojo, Publiganda, People Bridge en natuurlijk ook SMA Belgium. 

Manon houdt zich voor SMA bezig met de algemene communicatie, administratie en het digitale luik. Deze nieuwe website werd in 2023 gemaakt door Storiastart in samenwerking met Manon.

Deze bezige bij kan je tijdens haar vrije tijd vinden op het Gentse water; kajakken of op de Tennis & Padel Club te Merelbeke. 

Heb je vragen? Stuur dan naar manon.bossu@sma-belgium.be